Links

Op de website van Kind en gezin vind je een heleboel informatie over alles wat met kinderen te maken heeft, gaande van zwangerschap, geboorte en opvoeding tot kinderopvang, financiële aspecten en nog veel meer...

Voor wie andere mogelijkheden voor kinderopvang zoekt is er naast de website van kind en gezin ook nog de landelijke kinderopvang.

In Bornem kan je voor kinderopvang ook terecht bij

  • dienst voor opvanggezinnen Pardoes: 015/41.46.41
  • minicreche het Kapoentje (email) : 0476/83.46.98 (Ellen en Loes Ivens)
  • minicreche Zonnekemaan (email) : 0479/41.18.01 (Nancy Van Roy) of 0474/36.43.62  (Kelly Van Herp)
  • minicreche den Tutter (email) : 03/889.68.74 of 0474/71.90.15

 

Heeft U thuis opvang nodig voor een kind dat ziek is? Surf eens naar de website van uw mutualiteit. Dikwijls biedt men daar mogelijkheden tot thuisopvang. Een greep uit het aanbod...

CM : Thuisoppas zieke kinderen (Vul eerst uw postcode in)
De Voorzorg : Thuisvang voor zieke kinderen
Onafhankelijk ziekenfonds : oppas zieke kinderen

Ook interessant is de webpagina van de gezinsbond, vooral voor grote gezinnen.

Veel mensen zitten met vragen rond de fiscale aftrekbaarheid van de kosten van kinderopvang. Op de website van de federale overheid vind je hierop een antwoord.

Statutair is kabouterland een afdeling van de Sint-Jozefkliniek in Bornem. Op www.sintjozefbornem.be vindt U uitgebreide informatie over het ziekenhuis.

Kabouterland verzustert met een kinderdagverblijf in TOGO. Dit kinderdagverblijf wordt opgezet in samenwerking met de organisatie Terra Dialoog.

 

Noot: Kabouterland is niet verantwoordelijk en staat evenmin garant voor de inhoud noch de aangeboden diensten op deze links!